15:00

Horndals IF

Referat: Bjursås IK - Horndals IF

Bjursås IK - Horndals IF 2-1 (1-0)

Ännu en onödig förlust, denna gång med uddamålet mot Bjursås borta på söndagseftermiddagen.
Vi hade inga bra förutsättningar inför matchen med en massa förhinder.
Fick med oss endast 11 spelare, alltså ingen avbytare.

Hemmalagets första mål kom redan efter 8 minuters spel då vi missade rensning i straffområdet. Efter det ska vi vara först på bollen och skicka iväg den, men är inte riktigt på tårna. Ett riktigt skitmål med andra ord. Tyvärr räknas de också...
Första halvlek går inte till världshistorien som någon välspelad match. Alldeles för många misstag och osäkert agerande för att vi ska vara nöjda. Första halvlek ngt till hemmalaget rent spelmässigt.

I andra halvlek stod vi upp lite bättre och började komma in i matchen mer och mer.
Vi gjorde också 1-1 genom nick av Magnus Sjöström i 72:a minuten.
Målet föranleddes av en frispark slagen av Martin Wallin som Peter Krantz i sin tur nickade vidare mot bortre stolpen.
Hade troligen gått in i mål men Sjössa tog det säkra före det osäkra och forcerade alltså in bollen i mål. Sorry Peter... ;o)

Efter det såg vi ut som det starkare laget och vi kände segervittring.
Då kom kallduschen, en onödig och billig frispark till motståndaren en bit in på vår planhalva.
Trots snack att hålla högre linje i försvaret för att skapa yta för vår målvakt gjorde vi helt värtom, alltså kom nästan ner i knä på vår målvakt.
Bjursåsspelare kom först med huvudet på bollen och förlusten fastställdes till 2-1.
Ännu ett onödigt mål bakåt som vi borde ha hanterat på ett bättre sätt.

Får hoppas att vi nästa match får tillbaka lite spelare då det varit extremt med förhinder av den ena och andra anledningen på slutet.